Újévi, szilveszteri köszöntések 2016

Csak egy pár újévi köszöntés a world wide webről…


Teljes siker

A teljes siker csak azoknak érkezik, akik már felkészültek rá. Sose hátrálj meg, mindig csak előre tarts, fogadd el az élet kihívásait. Nagyon boldog 2016-os új évet kívánok neked.


Remény és ötletek

Amikor az új év megérkezik, új ötleteket és reményt hoz el számunkra azért, hogy életünket jobban s jobban akár a legjobban is élhessük. Boldog 2016-os új évet…


Szánj egy percet

Mielőtt áthajtod a naptárad utolsó oldalát, s a facebook üzenőfala is megtelik, avagy a szolgáltatók is túlterhelődnek, szánj egy percet rám s kívánd szívből: egészséges, sikeres – boldog új évet 2016-ra is.


sylvester-541440_1920

Örömökkel teli

Egy nap végre lezárul borzasztó gondolatokkal, majd egy új következik és azt mondja: lelked szabad, végre száll – teli boldogsággal. Örömökkel teli új évet kívánok.


Legjobb kívánságok

A legjobb kívánságaim az új évre: Kezdődjön nagyszerűen január, hozzon szerelmet a február, békét kívánok márciusra, így nem lesz okod áprilisban aggodalomra. Szórakozás májusra, hosszú, kitartó és kedvenc lendület júniustól novemberre. Boldogságot decemberre így teljen csodás 2016-os éved.


Add meg a címed

Találkoztam szerelemmel, egészséggel, békével és szeretettel. Mindannyian csak azt kérik, hogy bátran beszélj róluk. Add meg nekik címedet, hogy biztonságban megérkezhessenek az Új évre.


Csinálj partyt

Csinálj bulit az új évre, legyetek velem mindannyian, azért, hogy a 2016-os évet is együtt barátok között indíthassuk el.


Magányos lélek

Ha magányos vagy, akkor tudd, hogy a szeretet mindig ott van veled. Ha szomorú vagy, akkor tudd, hogy a boldogság mindig ott van benned. Ha épp bosszús vagy, akkor se felejtsd el, hogy a nyugalom is benned van. Néha úgy érzed, hogy üres vagy, de ezek a dolgok mind ott vannak benned. Boldog 2016-os újesztendőt.


A szerelmemnek

Drága barátnőm… Szeretnélek megcsókolni december 31.-én 23:59-kor, majd január elsején 00:01-kor, így csodálatos lezárása lenne a 2015-ös évemnek, de ugyanilyen szuper kezdete lenne az új 2016-os évemnek is. Boldog új évet…


Fényes nappalok

Az éjszakák sötétek, de a nappalok fényesek, kívánom, hogy az életed mindig világos legyen- félelmektől mentes. Isten nekünk adta az új év márkáját – úgy hívja: 2016VISSZA >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 + öt =

Fejtsd meg a műveletet *