Amit az automatizált rendszerekről gondolok

Rendszermarketing

Befektetett energia nélkül (csak) a lottón (sem) lehet nyerni…

Egyre többször találkozom a világhálón teljes sikert garantáló marketing gépezetekkel. Ezek a reklámok mindig automatizálható szisztémákról szólnak. Elfelejtik azonban megemlíteni, hogy a kidolgozott ötletekkel járó megannyi feladatot – valakinek el is kell végeznie! És ez az a pont, ahol az ilyesfajta “rendszerek” általában elvéreznek.

Legtöbbször ugyanis a vállalkozásoknál nincs meg az az ember, aki az automatizált rendszert telepíti, elindítja. Később aztán működtetéséhez szükséges folyamatos feladatok ellátására sincs meg a megfelelő személy. Legyen szó a weboldal blogrészébe szánt cikkezésről, az egyszerű facebook bejegyzések publikálásáról vagy akár a google adwords hirdetések megtervezéséről. De úgyszintén ide sorolható a statisztikák követése, a konverziók elemzése, az e-mail marketing és a fogyasztókkal való kapcsolattartás is. A neten napról-napra szükséges új tartalmakkal és projektekkel előrukkolni, ha valóban fel akarjuk venni a versenyt a konkurenciával.

Ami tegnap jó volt… az holnap már nem biztos, hogy jó lesz… Még ma is abszurdumként hat számomra, ha valaki olyan weboldalakra alapozza cége sikerét, ahol pl.: kizárólag videókon keresztül vezeti fel a mondandóját és közvetlenül itt próbálja meg rávenni az érdeklődőt a hírlevélre való feliratkozásra vagy az épp aktuális termék rendelésére. Ennél sokkal több kell! Az interneten nagyon sok a “birka”, akik valóban szeretnek (feleslegesen is) vásárolni. Mégis úgy gondolom, hogy egy elégedett fogyasztóban kiépíteni a teljes bizalmat, képtelenség ilyen “gépiesítve személyre szabott” megoldásokkal. (Az automatizált rendszerekből származó feliratkozóink éppúgy nem lesznek releváns érdeklődők, ahogy a facebook oldalon vásárolt közösségünk sem!)

 

 

Van bárki is, aki nem szeretne minimális energiabefektetéssel nagy pénzösszegekhez jutni? NINCS! Én is szeretnék! Biztosan te is! Hidd el, ha a marketingguruk kezében ott lenne a garantált sikereket kínáló gépezet, akkor nem adnák azt oda neked pár tízezer de még több százezer forintért sem… MIÉRT NEM? Egyrészt azért, mert a tiédnél jóval nagyobb cégek számára kínálnák azt. Másrészt pedig azért, mert akinek a többiektől eltérő, egyedi, nagy sikereket produkáló rendszere van… az folyamatosan próbálja a pozícióját megtartani is. Minden kiemelkedő megoldás – kizárólag addig kiemelkedő, amíg mások azt nem használják…

Én jót szeretnék neked és a vállalkozásodnak… inkább mindig többször gondold át, hogy valójában mibe fektetsz időt, pénzt és energiát… de hidd el, hogy nem léteznek olyasfajta csoda marketingeszközök, melyek segítségével egy vállalkozás a mélypontjáról azonnal az élvonalba kerülhet.

 

 

Az igazán stabil, áttörő sikerekhez: hosszan tartó, folyamatosan befektetett munka és tanulás, lelkesedés, szorgalom és innováció szükséges… de csakis ebben a sorrendben! Én olyan megoldást sosem propagálok, mely munka nélkül is sikereket garantál. Ott biztosan van valami, ami nem teljesen fehér [van valami apró betűs rész is]…

 

Tudok viszont számodra számos olyan eszközt javasolni, mellyel sikerre vihetjük vállalkozásodat az online világban! (A munkát ilyenkor én fogom helyetted elvégezni és te pontosan csak ezt fogod kifizetni! Vagy, ha szeretnéd megtanítom neked, hogy mit hogyan csinálj… te fogod csinálni… így csak a bevezetésért fogsz fizetni, a működtetés már a te feladatod lesz…)


Érdekel, hogy melyek ezek az eszközök?

Felejtsd el az automatizált rendszermarketinget, helyette inkább dolgozzunk meg a sikerért… Generáljunk hosszútávú, elégedett vásárlókat…

 

Kérj ingyenes konzultációs időpontot…

IDŐPONTOT KÉREK
VISSZA >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 + 12 =

Fejtsd meg a műveletet *