Öt díjat nyertek a SEK BTK hallgatói az országos sajtófesztiválon

Az év diák honlapja címért indulók közül harmadik helyezést ért el Báthori Mátyás Gábor…

Öt díjat vehettek át a Savaria Egyetemi Központ Bölcsészettudományi Kar Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék képviselői a 15. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon április 18-án, ahol kihirdették a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) Országos Diákmédia Pályázat eredményeit.


 

A DUE felhívására idén több ezer pályamunka érkezett be. A díjakat a Millenáris Fogadóban dr. Balázs Géza, Szayly József és Kecskés István, az egyesület vezetői adták át.


montazs_komm07

Az év rádiósa kategóriában második Wein Dóra angol-kommunikáció szakos, harmadik évfolyamos, harmadik pedig Fülöp Orsolya kommunikáció-művelődésszervező szakos, harmadik évfolyamos hallgató lett. Az év diák honlapja címért indulók közül harmadik helyezést ért el Báthori Mátyás Gábor kommunikáció és médiatudomány alapszakos, első évfolyamos hallgató, a www.komm07.extra.hu címen elérhető munkájával. Az év diákfotósa különdíjat Godinek Ibolyának ítélte oda a zsűri. Az év felkészítő tanára elismerést Velics Gabriella, a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék főiskolai adjunktusa, a Berzsenyi Rádió főszerkesztője kapta. Részletek a www.due.hu oldalon.VISSZA >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 + tizenkettő =

Fejtsd meg a műveletet *