Nélkülözhetetlen TOP 10 honlapteszter

Kíváncsi vagy, hogy miképpen teljesít a már meglévő honlapod?


Íme néhány javaslat weboldalad megfelelő tesztelésére…


How responsive is your website? (01.)

Mennyire reszponzív a weblapod? – hangzik el a kérdés… A tökéletes választ ennek a honlapnak a használatával azonnal megtudhatod. Teljesen ingyenes, real-time visszacsatolást ad.


Webcím: www.responsivedesignchecker.com


Keresőoptimalizálási audit ingyen… (02.)

Ennek az alkalmazásnak a használatával megtalálhatod az egyik fő okát annak, ha a weboldalad nem rendelkezik elegendő látogatóval. A site magyar nyelven is elérhető, rengeteg javaslatot tesz az oldalad optimalizálására. Aloldalak vizsgálatához regisztráció is szükséges.


Webcím: www.seoceros.com


building-1080589_1920


Ingyenes honlap analizátor mindenkinek (03.)

A SEO Cerosnál jóval régebb óta működik de mégsem annyira professzionális. Ettől eltekintve viszont számos olyan megfigyelést tartalmaz, mely az előzőre nem igaz. Előnye, hogy szintén elérhető magyar nyelven is.


Webcím: www.analyzerhq.com


Egy másik reszponzív webdesign tesztelő (04.)

Nem annyira professzionális, mint a legelső URL. Azonban ennek az oldalnak az esetében több nézőképet vizsgálhatunk egy időben. Nem szükséges a folyamatos váltogatás, kattintgatás.


Webcím: www.responsinator.com


Weboldal teszt (05.)

Crossbrowser – azaz böngésző és helyspecifikus tulajdonságokat elemezhetünk az applikáció segítségével. Egészen pontosan tehát megnézhetjük, hogy mit lát valaki pl.: firefox, safari, ie, chrome és így tovább böngészőből, továbbá, hogy pl.: Londonból, New Yorkból, Budapestről stb. helyekről honlapunkat látogatva.


Webcím: www.webpagetest.org


Websebesség mérés (06.)

Kíváncsi vagy a lokalizáció és a böngészőfüggetlenség mellett a honlapod és az azt működtető szerver sebességére is? A jó hír, hogy az itt található weblap segítéségével pillanatok alatt ezt is megmérheted.


Webcím: www.dotcom-tools.com


Mennyit ér a weblapod? (07.)

Ezt az összeget természetesen senki nem fogja neked kifizetni a birtokodban lévő weblapért, azonban mégis jó iránymutatást adhat azzal kapcsolatban, hogy a kész oldalad mennyire populáris illetve indexelt.


Webcím: www.whatdoesmysitecost.com


Honlap minőségének ellenőrzése (08.)

Pontokat ad a honlapodnak. A maximálisan elérhető pont 100. Megdicsér, leszid és ajánlatot tesz a lehetséges illetve kötelező jellegű javításokra.


Webcím: www.dareboost.com


Vírusmentesség kontrollálása (09.)

Kérdéses számodra egy szájt kártevőmentessége? Ennek az oldalnak a meglátogatásával kiderítheted egy-egy weblap vírusmentességét. A keresőt a norton támogatja, használata rendkívül egyszerű és ingyenes is.


Webcím: www.safeweb.norton.com


Az internetsebességed tesztelése sem utolsó (10.)

Ezzel igaz, hogy nem az oldaladat, hanem a saját interneted sebességét tesztelheted, de ez is fontos kiegészítője a weboldaltesztelésnek. Ugyanis, ha a saját interneted sem megfelelő, akkor mégis hogyan tesztelhetnénk bármit is? Nemigaz?


Webcím: www.speedtest.net

 


TÖBB LÁTOGATÓWORDPRESS

Ki vagy te pontosan?

RESZPONZÍV WEBOLDALVISSZA >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő − kettő =

Fejtsd meg a műveletet *