Miért elengedhetetlen egy facebook oldal a vállalkozásod számára?

Íme dióhéjban mindaz, hogy miért kell cégednek is facebook page…


Korlátlan

Akármennyi kedvelőd lehet az oldaladon – akár milliók is. (A sima facebook felhasználók esetében ez maximum 5.000 ismerős lehet). Ugyanígy – teljesen ingyenesen – bármennyi fotót és videót tölthetsz fel.


Ingyenes

Szimpla használata 100%-ig ingyenes. Ha elég ügyes vagy, akkor fizetett hirdetések nélkül is nagyra nőhet az oldalad.


Statisztika

A felhasználók viselkedésének minden egyes lépését nyomon követheted a rendelkezésre álló statisztikával, elemzésekkel. Kínos pontossággal ismerni fogod a kilépési oldalakat és az egy-egy oldalon eltöltött időtartam hosszúságát.


facebook-76536_1920

Keresőoptimalizálás

Növelheti a weboldalad indexeit. Ma már nagyon fontos kiegészítő eszköze a keresőoptimalizálásnak (SEO), hiszen az új tartalmaidat az arra kíváncsi felhasználóiddal azonnal közölheted.


Egyedi megjelenés

Az oldal kinézetét az FBML (a HTML facebook verziója) programozási nyelvvel testre szabhatod. Egyedi vizuális hatást, illetve a brand-edhez igazodó megjelenést készíthetsz.


Toborozás

Tevékenységed itt valóban célba érhet. Magad köré gyűjtheted mindazon emberek összességét, akiket érdekel az – amit csinálsz. A hasonló érdeklődésű emberek szintén hasonló érdeklődésű más emberekhez fogják eljuttatni tartalmaidat.


Mesterszintű reklámozás

Szuper fizetett hirdetések állnak rendelkezésre, melyek segítségével még gyorsabban terjesztheted az információidat. Ezzel egy későbbi blogbejegyzésben részletesebben is fogok foglalkozni.VISSZA >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő + 12 =

Fejtsd meg a műveletet *