Ismét új név: Always Better Marketing

A márkanév legyen játékos, különleges és könnyen memorizálható…


Valóban ismét új fedőnévvel folytatom tevékenységemet, de csakis azért- mert a régi nevek mind-mind lezártak egy-egy korszakot. Most végre valami új kezdődhet, egy egészen más nézőponttal egy teljesen eltérő hozzáállással. Régebben fűnek-fának elkészítettem mindent ingyen és sokszor a köszönet helyett csak a panaszkodás érkezett. Mostantól ez is megváltozik. Közel a 30-hoz megtanultam, hogy amit ingyen adnak az gyanús, annak nincsen értéke, azt az emberek nem becsülik meg.


Ahogy korosodtam, úgy rengeteg új élettapasztalatot is elsajátítottam – így ezen új képességek segítségével fogom a jelenlegi tevékenységemet átalakítani. Sokan Edison-t (és mellette még megannyi szuper embert) csődtömegnek tartották… holott ez a lángelme csupán saját elképzeléseihez ragaszkodott. Több százszor próbálkozott mire feltalálta a villanykörtét, úgy fest nekem, kb. az ötödik próbálkozásra sikerült megálmodnom a végleges márkanevemet.


light-1030988_1920

Edison életrajzírói megörökítik, hogy a villanykörte feltalálója több mint kilencszáz olyan villanykörtét készített, ami nem működött, mielőtt elkészült volna egy működőképes. Kilencszáz alkalommal vette a fáradságot, hogy elkészítse a villanykörtét, bedugja, bekapcsolja a kapcsolót, és nézze, hogy nem történik semmi. Az emberek bizonyára azt hitték, hogy bolond, de ő tovább kísérletezett. Saját bevallása szerint Edison minden alkalommal, amikor olyan villanykörtét készített, ami nem működött, egyszerűen csak egy újabb módját fedezte fel annak, hogyan nem szabad villanykörtét készíteni. És ezzel a kizárásos módszerrel eljutott odáig, hogy végül sikerült előállítania egy olyan villanykörtét, amely világított. Ezzel minden idők egyik legnagyobb feltalálója lett.


Legtöbbünkben nem tudatosul, hogy a sikeres emberek mennyi kudarcon mentek keresztül, mire céljukat elérték. Csak arról az egyetlen alkalomról hallunk, amikor sikerrel járnak. Edisont az elszántsága tette naggyá, hogy villanykörtét akart készíteni. Nem engedte, hogy kudarcai elbátortalanítsák. Kitartott, és folytatta a kísérletezést, még ha újra meg újra el is szúrta.


Én pedig az ezen a honlapon található dolgokkal fogok foglalkozni, mert ezek a tevékenységek tesznek igazán boldoggá, ezek végzése közben érzem úgy, hogy valami igazán hasznosat alkothatok. Ugyanolyan elszántsággal és kitartó szorgalommal folyamatosan fejlesztem magam, akár Edison.VISSZA >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + tizenkilenc =

Fejtsd meg a műveletet *