Hogyan szerezz több látogatót a weboldaladra?

Hogyan tegyél szert még több felhasználóra a honlapodon…

Íme pár apró trükk, hogy miképp szerezz több látogatót a weblapodra. Ez egy nagyon fontos téma az oldaladdal kapcsolatosan, hiszen nem elég jó oldalt készíteni, mert ha azt senki sem néz, akkor olyan mintha nem is létezne…


Fókuszálj a hosszú kulcsszavakra

Az egytagú kulcsszavak ideje már lejárt. Győződj meg róla, hogy a bejegyzéseid a legfontosabb több-szótagú kulcsszavat tartalmazzák. Az interneten számos cikk található a több részes kulcsszavakról.


Indíts fórumot az oldaladon

Egy aktív közösség gyorsan létrehozza a hosszú, több részes kulcsszavakat. Növelik a látogatók honlapon töltött idejét egyszóval sokat javíthatnak az oldalad page ranking-jén.


Nyiss egy különleges facebook csoportot

Hozz létre egy- az oldaladhoz kötődő aktív közösséget ahol a felhasználók gyakran linkelhetik site-odat. A userek a számukra fellelhető releváns tartalomra folyamatosan hivatkozhatnak.


Küldj hírlevelet

A hírlevél lista a klasszikus marketing egyik fő csatornája. Sokan elavultnak vélik, de ettől függetlenül a megfelelő e-mail marketing – hatalmas látogatottsági számokat képes produkálni.


Megfelelő főcím

A headingeknek mindig kiemelt fontosságuk van a keresőoptimalizálás során. Fektess ezekre kiemelkedő hangsúlyt, próbálj egyedi címeket megadni. A cím legyen mindig különleges, azonnal hívja fel a figyelmet.


code-1076533_1920

Hasonló tartalmak

Mindig hívd fel a látogatóid figyelmét az oldaladon található hasonló contentre. Hiszen, ha valakit érdekel egy bizonyos téma, akkor bizonyára nem csak arra az egy cikkedre kíváncsi.


Alkoss rendszeresen

A google és más keresők mellett, a userek is imádják a friss, aktuális tartalmakat. Posztolj rendszeresen, megfelelő időtartamok között. Ha valamiben van élet és rendszeresség, akkor az később szinte biztosan meghozza a gyümölcsét.


Arra koncentrálj, ami működik

Keresd meg, hogy mely marketingeszközeid jók, átlagosak avagy kevésbé jók. Mindig azokra fókuszálj, melyek megfelelő nézettséget generálnak. Fektess nagyobb hangsúlyt az átlagosokra is, de hanyagold a kevésbé jókat.


Indíts google adwords kampányt

Fizetett hirdetések segítségével tovább promótálhatod honlapodat. Egy-egy kulcsszóra, azonnal akár a találati lista legelejére is kerülhetsz. Nagyon javallott, ha egy-egy terméket illetve szolgáltatást szeretnél értékesíteni.


Készíts sajátosat

Emelkedj ki valamivel a többiek közül. Nyújts többet, légy jobb – merj másképp a piacra lépni. Az átlagos ma már elveszik a süllyesztőben. Kerülj a tömeg felé. Hagyd le az átlagsebességgel közlekedőket.VISSZA >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 4 =

Fejtsd meg a műveletet *