Csupán 10 ok, hogy miért kell a cégednek honlap…

Elég a facebook is? Tényleg így gondolod? Akkor ez a cikk neked szól…


01. Kis és középvállalkozások hitelességéért

Egyre többen keresnek az interneten termékeket és szolgáltatásokat. (Lehet, hogy a tiéd- az adott formájában még nem is található meg a neten…) Vállalkozásod a már meglévő ügyfeleid körében is hitelesebbé válik, ha felteszed azt a world wide web-re. Az internet emellett majdnem “ingyenesen” is működtethető – így az azon működtetett honlap is. Tedd magad hitelessé, folyamatosan értesítsd a már meglévő és a várható ügyfeleidet az új céljaidról, jövőképedről.


02. A honlapok pénzt takaríthatnak meg

Amennyiben kis vagy középvállalkozó vagy, akkor azt is gondolhatod, hogy nem engedhetsz meg magadnak egy honlapot. Pedig, ha minden előnyét kihasználod egy-egy weboldalnak, akkor hamar rá fogsz jönni, hogy ez a befektetés akár fénysebességgel is megtérülhet. Sokkal előbb, mint azt valaha álmodni merted…


03. Vigyázz a fákra és a pénzedre

Informálnád ügyfeleidet? Értesítenéd őket valami újról… akkor most ne a nyomdát hívd, hanem mentsünk meg együtt több ezer fát az oldalad megfelelő menedzselésével – ráadásul teljesen ingyen. Nem kell, hogy újra térdig járd a lábadat a szórólapozással.


04. Napi 24 órában elérhető

Website-od akkor is dolgozik, amikor éppen alszol vagy nem érsz rá felvenni a telefonokat. Ez minden egyes pillanatban elérhető, a vevőid, akkor is információkat szerezhetnek az üzletedről – amikor az éppen zárva van. Hát nem nagyszerű?


05. A weboldal segítségével legyőzhetőek a területi korlátok

Van egy jó ötleted? Már meg is valósítottad? Valamiért azonban a kutyának sem kell? Semmi baj, fel a fejjel – az interneten, a területi korlátok leküzdésével bárki megtalálhatja az addig még nem ismert vevőközönségét. Felfedezésedet holnap már az egész világ is megismerheti, termékedet a jövő hónaptól ezrek rendelhetik. Hidd el, hogy a netben sokkal több van annál, mint amit eddig valaha álmodni is mertél…


top_10_website_2015

06. Csak a kreativitásodon múlik

Nem számít a vállalkozásod típusa. Nem számít a tevékenységed formája. Nem számít a céged mérete. Nincsenek belépési korlátok. Az internet mindenki számára teljesen nyitott. Eladnál valamit? Embereket toboroznál egy küldetéshez? Régóta szeretnél venni valamit? Az új honlapodat a te saját, egyedi és különleges céljaidnak megfelelően indíthatjuk el…


07. A weblap időt takaríthat meg

Nem kell mindenkinek egyesével bemutatnod magad. Sőt… Ugyanazon időben, akár ezrek, tízezrek előtt is prezentálhatod magad. Mindaz, hogy mennyire lesznek kíváncsiak rád, már csak rajtad és rajtam múlik…


08. Emeli az ügyfélszolgálat minőségét

Gyakran feltett kérdésekkel és azokra adott válaszokkal, tudástárral illetve egyéb okos megoldásokkal orvosolhatod a vevőid által felmerült “szokásos” problémákat. Automata, innovatív modulokkal még tovább emelheted az ügyfélkiszolgálás területeit.


09. A presztízs ma már mindenhol jelen van

A jó site növelheti céged presztízsértékét is. Egy professzionális honlap segítségével  a versenytársakkal szemben még nagyobb előnyökre tehetsz szert.


10. A facebook ennek csak a felét tudja

A fb, még alkalmazások segítségével is – mindennek maximum csak a felét tudja ellátni. Nagyon fontos kiegészítője egy szuper weboldalnak, de csak amellett nem pedig helyette üzemelendő.


 

Érdekelnek a referenciák?

 

MUTASD AZ ÁLTALATOK KÉSZÍTETT MUNKÁKAT…VISSZA >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − három =

Fejtsd meg a műveletet *