A nyolc kedvenc nyomdám Győr-Moson Sopron megyében

Az alábbi szuper helyeket szoktam látogatni egy-egy projekt végső elkészülte előtt…


Szóval – mivel már-már heti rendszerességgel keresnek meg nyomdai termékek előállításával, ezért most újra le kell írnom, hogy ilyesmivel sajnos nem foglalkozom. A munka ezen fázisát én is külső cégekkel szoktam megvalósítani. Alább felsorolom a lakóhelyemhez közel lévő kedvenc vállalkozásaimat a témából, melyeket én is előszeretettel látogatok. Szívből ajánlom ezeket mindenkinek, akinek bármilyen nyomdai szolgáltatásra szüksége van…


01. Reprolan

Őket javaslom, ha azonnal, gyorsan csak pár darabot szeretnél kinyomtattatni. A soproni belváros szívében – a Dömötöri Cukrászda mellett találod őket. Mindig nagyon segítőkészek és gyorsak. A “megoldások” szinte végtelen tárházával rendelkeznek. Névjegykártya nyomásban profik.


Miben kiemelkedő? – könnyű parkolás, megfelelő árak, barátságos kiszolgálás

Honlap: www.reprolan.hu


02. Press-Art

Abban az esetben ajánlom ennek a helynek a látogatását, ha valamit nagyon nagy példányszámban szeretnél kinyomtatni. Ez az én olvasatomban minimum 5.000 db-ot jelent. A felső-határ viszont akár félmilliós is lehet. Kérlek ne zavard őket 1.000 db alatti példányszámmal és pár darab szórólap kinyomtatásával se. Sopronban az IMO autómosó mögötti bevezető úton találod őket.


Miben kiemelkedő? – precíz, nagy darabszámban verhetetlen, kiegészítő extra szolgáltatások is (pl.: házhoz-szállítás)

Honlap: www.pressart.hu


03. Juro Computer

Fontos számodra a kedvező ár? Jóval a piaci ár alatt nyomtatnak Fertődön a Juro Computerben. A megbízások egy részét külsős partnernek továbbítják, de az egyszerűbb dolgokat helyben pár óra alatt elkészítik. Erősen ajánlott nyomda.


Miben kiemelkedő? – szuper olcsó árak, gyors, számítástechnikai szolgáltatások is

Honlap: www.juro.hu


footprint-261337_1920

04. Stubna Nyomda

Speciális igényeid vannak? Nagy mennyiségben polót vagy reklámajándékot nyomtattatnál? Menj az Alsólőverekbe Valérhoz. Tampon és szitanyomást is vállal. | Diákok figyelem! Záró és szakdolgozatkötésben verhetetlen. A tömeggyártás testreszabásában is nagyon jó.


Miben kiemelkedő? – egyedi kívánságokat is ki tud szolgálni, bizonyos nyomdászati technikákban egyedülálló, könnyű parkolás

Honlap: www.stubna.hu


05. Art Copy

Matricát? Extra nagyméretű matricát szeretnél? Itt megcsináltathatod. De vállalnak autó és üzletdekorációt is. Ügyes csapat, teli fiatalokkal. A parkolás lehetne jobb. Őket a Fehér Rózsa Kisvendéglő mellett találod.


Miben kiemelkedő? – jó árak, segítőkész team, megfelelő precizitás

Honlap: www.art-copy.hu


06. Grafik Dekor

Molinó és rollup nyomtatás kapcsán szoktam hozzájuk fordulni. Személyesen a soproni Zsilip utcában kérhetsz tőlük árajánlatot. Alkudni nehéz, minden más viszont korrekt.


Miben kiemelkedő? – kreatív ötletek, gyors válaszadás, egyéb grafikai kivitelezések

Honlap: www.grafikdekor.hu


07. Bakler nyomda

Csak a papír-írószer kapcsán ismerem őket. Még nem tudtam nyomdai szolgáltatásukat kipróbálni, de gyanítom, hogy elég jók – mert az utóbbival kapcsolatban még sosem volt rájuk panaszom.


Miben kiemelkedő? – barátságos team, nagy raktárkészlet, további kiegészítő szolgáltatások

Honlap: www.bakler.hu


08. Stamp Design

Kisebb mennyiség rendelése esetén szuper választás. Mindig odafigyel az egyedi kérésekre, az árajánlatot illetve a technikai kivitelezést – kérés esetén tovább módosítja. A határidőket mindig betartja és mindig értesít a munka elkészüléséről.


Miben kiemelkedő? – ügyfél-orientált, gyors munkavégzés, azonnali kiszolgálás

Honlap: www.haz-hoz.info


+(extra)+ Győr közeli vagy? Akkor ne felejtsd el meglátogatni a  Rikker Nyomdát se! – Honlap: www.rikkernyomda.huVISSZA >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat + hét =

Fejtsd meg a műveletet *