10 ok, amiért érdemes WordPress-et használni

10 érv és ok – amiért érdemes üzleti honlapodat (website-odat) Wordpress motorral üzemeltetned…

Miért válaszd a wordpresst? WP mindenek felett… A wordpress előnyei… Content Managment System alias WP tartalomkezelő rendszer…


 Ha vállalkozó vagy, akkor az alábbi két csoportba tartozhatsz:

  • A) Tudod, hogy szükséged van egy weboldalra csak egyelőre nem volt pénzed és / vagy időd a megvalósítására… -> vagy:
  • B) Már van honlapod, de mégsem szolgálja ki azt a célt amiért létrejött (Pl.: nem tudod azt megfelelően szerkeszteni illetve nem tudsz vele eladni)

Amennyiben a kettő közül valamelyik igaz rád, akkor a WordPress megoldást jelenthet a problémádra…


wordpress_illusztracio

Itt most elolvashatod azokat az érveket és előnyöket, amelyek miatt érdemes a jövőbeli honlapodat WP motorral készíttetned:


1. A WP-t könnyű telepíteni, menedzselni és frissíteni. Nem szükséges internetes gurunak, illetve html mesternek lenned ahhoz, hogy a WP-t kezeld. Mindösszesen számítógépre, internetkapcsolatra és egy webböngészőre van szükséged ahhoz, hogy a kész honlapodon később bármit módosíts. Ha már van egy kis tapasztalatod, akkor mindezt önállóan is elindíthatod a wordpress.com weboldalon. Minden kis- és középvállalkozás számára a létező legjobb megoldás az induláskor.


2. A WordPress egyaránt tökéletes blogolásra és weboldal kiszolgálására is. Igaz, hogy a WP kezdetben blogrendszerként indult – node mikor is volt már az :)? Az évek alatt egy igazi tartalomkezelő rendszerré fejlődött. Eszerint honlapod üzemeltetésére is kiválóan alkalmas. Természetesen amennyiben csak blogot szeretnél – úgy ezen téren is száz százalékkal megállja a helyét.


3. Ezer meg ezer – ingyenes DE PROFESSZIONÁLIS témából válogathatsz, akkor ha a tesztfázisban nem szeretnél százezreket költeni egy új honlap készítésére. Így nem kell mester webszerkesztőt sem webstúdiót megbíznod egy-egy horribilis fejlesztéssel. Az említett témák száma kettőezer felett van, emiatt nem fog minden webcímen ugyanaz a sablon sem szembejönni.


4. Kész pluginok, komplex üzleti megoldások pár ezer forintért, programozó felbérlése nélkül. | Szükséged van egy szuper kiegészítőre a honlapodon? – Nyugodj meg… azt a plugint már el is készítették! A kiegészítők száma (WP-re) eléri az ötvenezret – legyen szó egy egyszerű e-mail küldésről, eseménynaptárról, webáruházról – mindez biztosan hozzáférhető már – akár ingyenesen is.


5. A WordPress SEO barát. Igazán keresőbarát megoldásokat használ. A google alapvetéseit minden fejlesztésnél figyelembe veszi. Matt Cutts (a google egyik alkalmazottja) szerint a WP automatikusan megoldja a keresőoptimalizálás millió egy zsákutcáját. Az ingyenes Yoast SEO pluginnal mindez hibátlanra fejleszthető.


6. A WP ma már egyre népszerűbb. A több-tízezres sablonnak és pluginnak köszönhetően nincsenek meglepetések, az egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer – ráadásul ingyenes is. Legkevesebb a Földön található honlapok mintegy 23%-a WordPress motorral működik. Ez egy óriási százalék…


7. A kapcsolódó közösség hatalmas, aktív és segítőkész. Ha a fejlesztés során útelágazódáshoz érkeznél, akkor ők mindig készen állnak segíteni, orvosolni a problémádat. Bárki csatlakozhat a hálóhoz, a részvétel ingyenes.


8. A wordpress mobile ready- azaz reszponzív. Mindegy, hogy egy honlapot mobiltelefonról, tablet-ról avagy számítógépről látogatsz, az eredmény mindig élvezhető, tartalmas és gördülékeny. Ha azt hiszed, hogy a látogatóid csak a székben ülve a számítógépről érkeznek, akkor jobb lesz, ha most újragondolod… A mobiltelefonos internethasználat hatalmas sebességgel növekszik. Hamarosan többen böngészik a webet – a kezükből – a buszon, mint otthon.


9. A motornak hagyománya van. A WP mára már 10 éves. Tíz év tesztelés és tíz év aktív használat áll mögötte. Gondolod, hogy tíz éve működne valami, ami rossz? Nem hiszem… A wordpress többször is bizonyított. Ma már az egyik leggyorsabb,  leghatékonyabb és mellette a legkedvezőbb módja is annak, hogy vállalkozásodat az internetre felvidd…


10. Nyílt forráskódú. Ingyenesen terjeszthető, reklámozható. Ezek szerint bármire használhatod, amire csak szeretnéd. Igen, jól értetted – bármire használhatod – anélkül, hogy valaki megtámadna – Hé, Öreg, miért használtad fel a….? Bizony, ilyesmi nem fordulhat elő… Szabadon használhatod, szabadon rendelkezhetsz felette, mától a tiéd is lehet…


Ha a wp-t választod, akkor a szabadságot választod… Mától szabadon szerkesztheted a weboldalad minden egyes szegletét, részét. Holnaptól százezreket kereshetsz a nyílt forráskódú webshopoddal, a jövő évben pedig köszönetet mondhatsz a wordpress közösségének, amiért a siker kulcsát a kezedbe adták…


 

Készen állsz rá, hogy a vállalkozásod honlapját egy új szintre emeld?

Válaszd a wordpress-t, válassz engem, és emeljük új szintre a vállalkozásodat…

 

WP HONLAPOT SZERETNÉK…VISSZA >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 1 =

Fejtsd meg a műveletet *