Esküvő fénykép és videókészítés Sopron

Mennyibe kerül az esküvőfotózás és videózás?

Heti rendszerességgel szegezik nekem ezt a kérdést…

… azonban erre csak azt a választ tudom adni, hogy az attól függ… Minden esküvő abszolút páratlan, különleges és megismételhetetlen. Teljesen különbözőek, mert a pároknak más-más szolgáltatásra van igényük. Annyi biztos, hogy a komplett csomagok jelentősen kedvezőbbek,- a csak részeiben megrendelt szolgáltatásoknál.

Az esküvői árajánlat pontos megadásához számos tényezőt szükséges letisztázni, melyből itt alább párat meg is említek…

 

 

 1. A szolgáltatás igénylésének meghatározása: fotózás / videózás / fotózás és videózás
  Fontos előre tisztázni, hogy csak a fényképezéssel vagy csak a videózással illetve mindkét tevékenységgel bízzátok-e meg stábunkat? (Nekünk természetesen az a legjobb, ha mindkét szolgáltatást mi végezzük. Mi hárman egy összeszokott csapat vagyunk, tudjuk, hogy mit / hogyan és miért csinálunk! Az utómunka során sem kell külsős fotósnak a képekért könyörögnünk, hiszen ekkor ezt is mi készítjük el!)


 2. A munka időtartamának kijelölése: készülődés +- esküvő +- kreatív fotózás (ezen belül mettől – meddig?)
  Valaki szereti, ha már az előkészületektől részt-veszünk, míg másokat ez kifejezetten zavar. A döntést nektek szoktuk meghagyni! Az esküvői szolgáltatásunk (ha a pár másképp nem rendelkezik) általában az előkészületektől a menyasszonyi tánc végéig szokott tartani. Kreatív fotózás esetén ezzel hosszabbodik meg az adott nap, de gyakran egy egészen más napra is tesszük ezt az alkalmat.


 3. Az elkészített anyagokat később használhatjuk-e saját reklámcélra illetve kizárólag a házaspár számára készülnek a felvételek?
  Az árat csökkentő tényező, amennyiben az esküvőtökön felvett tartalmakat később a saját promóciónkhoz is felhasználhatjuk. Beleértve a kisfilmeket, szórólapokat, online bannereket, újsághirdetéseket, későbbi esküvői meghívókat stb.


 4. Amennyiben a megrendelt szolgáltatás csak videózás, akkor a fotós rendelkezésünkre fogja-e bocsájtani az esküvőn készült fényképeket?
  A mozgókép világában a filmeket különböző fényképekkel is lehet színesíteni, szükség esetén korrigálni is. Nem is beszélve arról, hogy a DVD lemez borítójára és az azt tartalmazó lemezre is szükségünk van fotókra! A múlt tapasztalataiból kiindulva mindig előre kell tisztázni, hogy a külön megbízott fényképész időben átadja-e az esküvőn készített fényképeket… Miatta az egész DVD “elcsúszhat az időben”, a lassú munkavégzése sok fejfájást okozhat mindenkinek.


 5. Hány helyszínre kell átpakolni a nap folyamán és melyek ezek?
  Hová kell Sopronból elutaznunk, tehát mely településen tartjátok az esküvőtöket? Itt aztán hány helyszínen történnek az események? Milyen parkolási lehetőségek vannak? A násznép hogyan utazik a nap folyamán? (Volt már példa lovaskocsira és kis-vonatra is – jobb az ilyen speciális dolgokat időben tisztázni.)


 6. Jogosult lesz-e a stábunk étel – és italfogyasztásra?
  Célszerű ezt is megbeszélni, hogy készüljünk-e saját “uzsonnás-táskával” vagy stábunkat is megilleti az a megtiszteltetés, hogy a násznéppel együtt ünnepeljen? Nyilván nem akarunk senkit kienni / inni a vagyonából, de egy akár 14-16 órás napon – ha kell akkor hozunk magunkkal élelmet mintsem éhes / szomjas gyomorral ne tudjunk a munkára koncentrálni…


 7. Melyik csomagot választjátok?
  Az igények azt kívánják, hogy legyenek előre meghatározott alapcsomagjaink, melyek részleteit alább olvashatjátok. Az árajánlatkérés során melyiket választjátok és az alaptól milyen módon szeretnétek a ti esküvőtök folyamán eltérni?

 


KOMBINÁLT FOTÓ ÉS VIDEÓCSOMAGJAINK
(a fotózást és a videózást is mi készítjük el)

 

ALAP ESKÜVŐ FÉNYKÉP + VIDEÓCSOMAG

Az esküvői szertartástól kezdődő, teljes értékű fotózás és filmkészítés egészen a menyasszonyi tánc végéig 3 személlyel, akik fotóznak és videóznak is. 50 db professzionális, megfelelően retusált fénykép. A képeket egyedi korong-nyomott és saját tervezésű nyomtatott DVD tokban adjuk át. A videólemez tartalma: 1db montázsfilm, a YouTube-ra is feltöltve. További fejezetek utómunkázva, megvágva és testre-szabott menüvel is rendelkező DVD-re írva maximum 30 perc erejéig. Ennek a szolgáltatásnak az ára: nettó 90.000 – 130.000 FT között van. (Elkészítés ideje: 2 hét)

 

BŐVÍTETT ESKÜVŐ FÉNYKÉP + VIDEÓCSOMAG

Már az esküvői előkészületektől kezdődő, teljes értékű fotózás és filmkészítés egészen a menyasszonyi tánc végéig 3 személlyel, akik fotóznak és videóznak is. 110 db professzionális, megfelelően retusált fénykép + kérésre a nyers képeket is átadjuk. A képeket egyedi korong-nyomott és saját tervezésű nyomtatott DVD tokban adjuk át. A videólemez tartalma: 1db montázsfilm, a YouTube-ra is feltöltve. 1db slideshow a fotókból. További fejezetek utómunkázva, megvágva és DVD-re írva maximum 45 perc erejéig. (+kérésre a nyersanyagot is átadjuk) Ennek a szolgáltatásnak az ára: nettó 130.000 – 170.000 FT között van. (Elkészítés ideje: 3 hét)

 

PROFESSZIONÁLIS ESKÜVŐ FÉNYKÉP + VIDEÓCSOMAG
Már az esküvői előkészületektől kezdődő, teljes értékű fotózás és filmkészítés egészen a menyasszonyi tánc végéig 3 személlyel, akik fotóznak és videóznak is. + kreatív fotózás fényképezése és videózása. 240 db professzionális, megfelelően retusált fénykép (események + kreatív fotók) + kérésre a nyers képeket is átadjuk. Ehhez a szolgáltatáshoz jár a plusz kreatív fotózás, mely egy teljesen másik napon is lehet. A képeket egyedi korong-nyomott és saját tervezésű nyomtatott DVD tokban adjuk át. A videólemez tartalma: 1db montázsfilm, a YouTube-ra is feltöltve. 1db slideshow a fotókból. 1db memoire a korábbi együtt töltött pillanataitokból az esküvő napjára (ezt előtte kell egyeztetnünk). További fejezetek utómunkázva, megvágva és DVD-re írva maximum 60 perc erejéig. (+kérésre a nyersanyagot is átadjuk)  Ennek a szolgáltatásnak az ára: nettó 170.000 – 300.000 FT között van. (Elkészítés ideje: 4 hét)

 

ISMERJ MEG

 

 


VIDEÓCSOMAGJAINK
(csak a filmprodukciót készítjük el)

 

ALAP ESKÜVŐI VIDEÓCSOMAG
Az esküvői szertartástól kezdődő videofelvételek készítése egészen a menyasszonyi tánc végéig 2 operatőrrel. Tartalma: 1db montázsfilm, a YouTube-ra is feltöltve. További fejezetek utómunkázva, megvágva és DVD-re írva maximum 30 perc erejéig. A filmet testre-szabott DVD menüvel, egyedi korong-nyomott és saját tervezésű nyomtatott DVD tokban adjuk át. | Ár: nettó 70.000 – 110.000 FT. (Elkészítés ideje: 2 hét)

 

BŐVÍTETT ESKÜVŐI VIDEÓCSOMAG
Már az esküvői előkészületektől kezdődő videofelvételek készítése egészen a menyasszonyi tánc végéig 2 operatőrrel. Tartalma: 1db montázsfilm, a YouTube-ra is feltöltve. 1db slideshow a fotókból. További fejezetek utómunkázva, megvágva és DVD-re írva maximum 45 perc erejéig. A filmet testre-szabott DVD menüvel, egyedi korong-nyomott és saját tervezésű nyomtatott DVD tokban adjuk át. | Ár: nettó 110.000 – 140.000 FT. (Elkészítés ideje: 3 hét)

 

PROFESSZIONÁLIS ESKÜVŐI VIDEÓCSOMAG
Már az esküvői előkészületektől kezdődő videofelvételek készítése egészen a menyasszonyi tánc végéig 3 operatőrrel + kreatív fotózás. (Tehát a kreatív fotózáson is rögzítünk videójeleneteket.) Tartalma: 1db montázsfilm, a YouTube-ra is feltöltve. 1db slideshow a fotókból. 1db memoire a korábbi együtt töltött pillanataitokból az esküvő napjára (ezt előtte kell egyeztetnünk). További fejezetek utómunkázva, megvágva és DVD-re írva maximum 60 perc erejéig. A filmet testre-szabott DVD menüvel, egyedi korong-nyomott és saját tervezésű nyomtatott DVD tokban adjuk át. (+kérésre a nyersanyagot is átadjuk) | Ár: nettó 140.000 – 230.000 FT. (Elkészítés ideje: 4 hét)

 

NÉZD MEG A VIDEÓKAT

 

 


FOTÓCSOMAGJAINK
(csak a fényképezést készítjük el)

 

ALAP ESKÜVŐI FOTÓCSOMAG
Az esküvői szertartástól kezdődő, teljes értékű fotózás egészen a menyasszonyi tánc végéig 2 fényképésszel. 100 db professzionális, megfelelően retusált fénykép. A képeket egyedi korong-nyomott és saját tervezésű nyomtatott DVD tokban adjuk át. Ennek a szolgáltatásnak az ára: nettó 80.000 – 120.000 FT között van. (Elkészítés ideje: 2 hét)

 

BŐVÍTETT ESKÜVŐI FOTÓCSOMAG
Már az esküvői előkészületektől kezdődő, teljes értékű fotózás a menyasszonyi tánc végéig 2 fényképésszel. 200 db professzionális, megfelelően retusált fénykép. A képeket egyedi korong-nyomott és saját tervezésű nyomtatott DVD tokban adjuk át. Ennek a szolgáltatásnak az ára: nettó 120.000 – 160.000 FT között van. (Elkészítés ideje: 3 hét)

 

PROFESSZIONÁLIS ESKÜVŐI FOTÓCSOMAG
Már az esküvői előkészületektől kezdődő, teljes értékű fotózás a menyasszonyi tánc végéig 3 fényképésszel + kreatív fotózás. 300 db professzionális, megfelelően retusált fénykép (események + kreatív fotók) + kérésre a nyersképeket is odaadjuk. Ehhez a szolgáltatáshoz jár a plusz kreatív fotózás, mely egy teljesen másik napon is lehet. A képeket egyedi korong-nyomott és saját tervezésű nyomtatott DVD tokban adjuk át. Ennek a szolgáltatásnak az ára: nettó 160.000 – 250.000 FT között van. (Elkészítés ideje: 4 hét)

 

NÉZD MEG A FOTÓKAT

 

 


 

A legcélszerűbb, ha a fotó és a videószolgáltatást is tőlünk rendelitek meg, mert egyrészt így a ti zsebetekben is több pénz marad, másrészt a mi munkánk is jelentősen leegyszerűsödik.

Fontos még leírnom, hogy minden csomag tartalmazza a kiszállás díját Győr-Moson-Sopron, Vas megyébe és Burgenland tartományba. Éppígy minden csomag szerves részét képezi (felár nélkül) 2db illetve kombinált csomag esetén 2×2 db DVD legyártása is!

 

Ez az árlista 2017.10.08.-tól érvényes! A korábban kötött megállapodások, a régi áraknak megfelelően kerülnek elkészítésre!

 

 

Pontosabb árat szeretnél?

Kérj ingyenes árajánlatot most!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

 

 VISSZA >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő × egy =

Fejtsd meg a műveletet *